Želite li provesti ugodan odmor potpuno besplatno u lijepom apartmanu u Poreču, koji se nalazi u neposrednoj blizini mora? Apartman je namijenjen za 4 osobe, stoga sa sobom možete povesti i svoju obitelj ili prijatelje.

 

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA

Ždrijeb je između svih sudjelujućih odabrao sretnu dobitnicu nagrade – to je Katarina Cvetković. Iskreno vam čestitamo i želimo vam puno zabave na odmoru.

 

Poduzeće Proen jednom će posjetitelju stranice www.proen.hr pokloniti besplatan smještaj za 4 osobe u apartmanu, u prelijepom turističkom naselju Materada Residence u Poreču i to za 5 dana (4 noćenja). Turističko naselje Materada Residence nalazi se uz samo more i ima prekrasan bazen, tako da možete plivati ​​ili u moru ili u bazenu.

apartman besplatno

U nagradnoj igri možete sudjelovati do uključujući 25.4.2016. Izvlačenje nagrade biti će 26.4.2016.  Budući da ne želimo nikakvih sumnji u pravičnost izvlačenja, ono će biti javno i nazočni mogu biti svi koji su sudjelovali u nagradnoj igri. Prisutnost kod izvlačenja nije uvjet da možete dobiti nagradu!

Turističko naselje Materada Residence nalazi se u sjevernom dijelu Poreča, gdje vas s jedne strane bude lijepi valovi mora, a s druge strane relaksira zvuk i miris borove šume. Turističko naselje Materada Residence idealno je mjesto za ljetni odmor cijele obitelji. Naselje ima ukupno 30 apartmana koji su odmaknuti od svakodnevne vreve i stresa, tako da cijela obitelj može uživati ​​u miru i tišini i napuniti baterije bez ijedne brige. Blizina mora i izravan pristup plaži čine ovo naselje idealnim za odmor i bezbrižnu dječju igru. Svakako je turističko naselje Materada Residence savršen odabir za one koji žele provesti kvalitetan odmor bez stresa i brige i to na odličnoj lokaciji.