Ponosni smo da možemo biti partner najvećim svjetskim liderima na području mjerila, ugradnje termostatskih ventila i balansiranja sustava grijanja.

 

SIEMENS

SiemensSiemens AG je globalno vodeći pružatelj tehnologija na području elektrifikacije, automatizacije i digitalizacije, a već više od 165 godina sinonim za inženjering izvrsnosti, inovativnosti, kvalitete i internacionalnosti.

Siemens Building Technologies jedan je od svjetskih tržišnih lidera na području tehničke opreme objekata. Siemensova rješenja obuhvaćaju cjeloviti portfolio proizvoda za zaštitu i sigurnost, automatizaciju zgrada, ventilaciju i klimatizaciju zraka (HVAC), kao i opremu za proizvođače originalne opreme.

Siemens je sa svojim tehničkim rješenjima  partner u mnogim projektima ugradnje tehnike za kontrolu potrošnje grijanja i vode prema realnoj potrošnji. Siemeca je cjeloviti sustav opreme za energetsku učinkovi­tost grijaćeg sustava u više-stambenim zgradama.

Certifikat Siemens

IMI HYDRONICS

Imi-logoPoduzeće IMI kao kompanija postoji 140 godina, a osnovna joj je misija biti “najinovativnija i najpoželjnija inžinjerska kompanija u svom razredu veličine”. IMI Hydronic je krovni brand koji se promovira zajedno sa glavnim robnim markama: TA (sustavi za balansiranje i kontrolu), Heimeier (program termostatske kontrole), Pneumatex (sustavi za održavanje tlaka i kvalitete vode).

Termostatski setovi Heimeier su najveći proizvođać termostatskih setova u Njemačkoj.

Poduzeće IMI posjeduje potrebno iskustvo za rješavanje složenih zadataka optimizacije distribucije u termo-tehničkim sustavima. Iskustvo je rezultat niza odrađenih projekata u čitavom svijetu.

Certifikat IMI HYDRONICS