Namjestite grijanje tako, da vam se isključi ili uključi kada vi to želite. Uz to štedite energiju i smanjite troškove grijanja.

Zagrijte svoje prostorije na ugodnu temperaturu točno kada želite i uživajte u boljim životnim uvjetima. Sa SIEMENS sobnim termostatima vi odlučujete kada želite određeni prostor u Vašem domu zagrijati i na kakvu temperaturu. Upravljanje termostata će Vam brzo doći u rutinu. Vi ćete koristiti manje energije, smanjiti troškove i smanjiti štetne emisije CO₂ –  još uvijek uživajući u svojom domu.

Da biste omogućili optimalne uvjete u domu, Siemens Vam nudi širok raspon sobnih termostata, ovisno o Vašim potrebama i zahtjevima. Sve od standardnih termostata do termostata sa zaslonom na dodir.

RDE 10.1

Grijanje-Sobni-Termost-RDE10-1

regulator temperature, koji omogućuje postavljanje ciljne sobne temperature u svakom trenutku. Omogućeno je i postavljanje individualnih potreba. Veza je žična.

RDJ10RF/SET

Grijanje-Sobni-Termostat-RDJ10RF-SET

sastoji se od RDJ10RF – bežični programabilni kontroler temperature i CR 10/433 – prijemnika. Regulator RDJ10RF omogućuje Vam da postavite željenu temperaturu u prostoriji s obzirom na Vaš raspored. Uređaj ima ergonomski dizajnirane gumbiće za jednostavnu kontrolu temperature.

REV13

Grijanje-Sobni-Termostat-REV13

7-dnevni prostorijski temperaturni kontrolor, koji je odgovoran za pravilnu temperaturu u pravo vrijeme. Sve tvorničke postavke već pružaju optimalnu udobnost života. Možete jednostavno prilagoditi upravljač za Vaše potrebe s user-friendly prikazom teksta i pomaknuti za odabir programa.